четвер, 20 червня 2024 р.

Онлайн-посібники українською мовою, які допоможуть вивчити програмування на Python


Джерело: Фейсбук, автор Григорій Громко https://www.facebook.com/groups/213244579490153/user/1318022876/?locale=uk_UA

середа, 12 червня 2024 р.

Прикладна спрямованість навчання математики


Співробітниками відділу математичної та інформатичної освіти разом з Видавничий дім "Освіта" створено методичний посібник "Прикладна спрямованість навчання математики в гімназії", який присвячено проблемі реалізації прикладної спрямованості навчання математики в гімназії.

Розглянуто: пріоритети розвитку шкільної математичної освіти відповідно до концепції Нової української школи, психолого-дидактичні та методичні засади реалізації прикладної спрямованості навчання, особливості методики практико-орієнтованого навчання, вимоги до результатів навчання математики та їх реалізація.
Розглядаються сучасні форми, методи і засоби навчання алгебри та геометрії з урахуванням умов воєнного і повоєнного стану, а також методичні рекомендації щодо організації дистанційного та змішаного навчання.
Завантажити посібник можна за лінком https://lib.iitta.gov.ua/741289/

понеділок, 10 червня 2024 р.

 

Співробітниками відділу математичної та інформатичної освіти разом створено методичний посібник "Прикладна спрямованість навчання інформатики в гімназії", який присвячено проблемі реалізації прикладної спрямованості навчання інформатики в гімназії.

Завантажити посібник можна за лінком: https://znayshov.com/FR/30937/945.pdf