середу, 13 січня 2016 р.

Підсумки І етапу конкурсу "Учитель року - 2016"

       24 грудня 2015 року в урочистій казковій атмосфері Чернівецького обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської пройшло свято педагогічної творчості та таланту – підсумок І туру Всеукраїнських конкурсів «Учитель року-2016». 
         Щорічний конкурс педагогічної майстерності – одна із яскравих подій в освіті міста. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії вчителя, систематизувати надбання щоденної клопіткої праці, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності. З вітальним словом до учасників імпрези звернувся Чернівецький міський голова Олексій Каспрук, який відзначив важливість професії учителя та її роль у формуванні громадян нашої держави. Зі словами вдячності педагогам за сумлінну творчу працю звернулися до присутніх директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Оксана Палійчук, начальник управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк та голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки Ганна Поштар. 
                І тур Конкурсу складався з заочного туру – оцінка блогу та очного туру конкурсу, що складався із п’яти частин та передбачав проведення майстер-класу, фахового тестування, виконання творчого завдання (підготовка та реалізація освітнього проекту), проведення уроку та його самоаналізу.  
          За підсумками  І туру в номінації "Математика":
ІІІ місце зайняла Гирасимюк Ірина Іванівна, вчитель математики Чернівецького військово-спортивного ліцею-інтернату, 
     




ІІ місце зайняли – Шакун Жанна Василівна, вчитель математики Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 та Герасим Тетяна Іванівна, вчитель математики Чернівецької ЗОШ №38. 
          

              «Пальму першості» отримала вчитель  математики Чернівецької ЗОШ №2 Тетяна Греневич Стефанівна. 

         Начальник управління освіти Мартинюк С.В., голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки Поштар Г.М., начальник Департаменту освіти і науки Чернівецької облдержадміністрації Палійчук О.М. привітали переможців, лауреатів та дипломантів конкурсів, вручили почесні грамоти, грошові премії та подарункові сертифікати.  
              Переможець І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016» Греневич Тетяна Стефанівна буде захищати честь міста в ІІ турі. То ж бажаємо їй успіхів та нових перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар