вівторок, 31 травня 2016 р.

Кращих випускників міста нагородили медалями

28 травня у Літньому театрі м. Чернівці відбулися урочистості з нагоди особливого свята, якого немає в жодному календарі. В цьому святі поєдналися гордість за знання та високі досягнення у навчанні, а разом з тим  біль розставання і світлі надії, радість зустрічі з майбутнім. В цей день  шановні вчителі, батьки, гості, друзі, однокласники прийшли привітати найкращих з кращих випускників 2015/2016 навчального року.
Цьогоріч мером міста О. Каспруком було вручено 106 золотих та 58 срібних медалей випускникам навчальних закладів,  які  за період навчання у старшій школі досягли високих успіхів у навчанні. За словами начальника управління освіти Чернівців С. В. Мартинюка найбільше медалістів закінчили Чернівецьку гімназію №2 (16 медалістів), далі в рейтингу п’яти найкращих закладів за кількістю медалей – гімназії №4 (14 медалістів), №7 (13 медалістів), №1 (11 медалістів) та №3 (11 медалістів).
З найкращими побажаннями випускникам, батькам, учителям під час свята виступили представники Чернівецької обласної ради та Чернівецької облдержадміністрації. Вони бажали випускникам успіхів, старання, наполегливості у життєвій нелегкій дорозі, щастя і радості.





Немає коментарів:

Дописати коментар