понеділок, 31 жовтня 2016 р.

Майстер-клас для вчителів інформатики

Організація роботи з обдарованими дітьми в кожному з навчальних закладів має свої особливості, відзначається своїм самобутнім характером і неповторністю. Значні напрацювання з цього напрямку роботи мають учителі інформатики міста.
Саме ними і поділилася учитель інформатики Баранецька Оксана Георгіївна на засіданні майстер-класу з проблеми «Формування професійної компетентності учителів інформатики із метою організації підготовки учнів  до олімпіади  з інформаційних технологій», яке відбулося на базі Чернівецького ліцею №3.
Оксана Георгіївна наголосила, що сьогодні успішним є той учень, який умотивований до навчання. Для цього учителю необхідно організовувати навчальний процес цікаво, неординарно, по-сучасному, тобто володіти такими технологіями навчання, які б викликали у школяра бажання вчитися. На її думку, цього можна досягти, якщо приділяти належну увагу до роботи з обдарованими учнями.
Учитель  проаналізувала завдання олімпіади з ІТ за останні 5 років та поділилася досвідом розв’язування олімпіадних задач з інформаційних технологій.
Підводячи підсумок роботи, учасники майстер-класу  високо оцінили педагогічну майстерність Баранецької Оксани Георгіївни.


Немає коментарів:

Дописати коментар