пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Щиро вітаю вас зі святом Останнього дзвоника, що символізує закінчення навчальної пори! Останній шкільний дзвоник для кожного лунає по різному. Для тих, кому належить ще продовжити шкільне навчання, він радісно сповіщає про початок веселих літніх канікул. Тож від усього серця бажаю учням молодших та середніх класів гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.
А для випускників сьогоднішній дзвоник пролунає востаннє, нагадуючи про те, що дитинство закінчилося і вони стали дорослими людьми. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою і завжди досягати поставленої мети.
Сердечно дякую вчителям за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаю вам життєвих сил і натхнення. Щиро зичу, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Немає коментарів:

Дописати коментар