вівторок, 28 серпня 2018 р.

Серпневі засідання міських методичних об’єднань вчителів математики та інформатики


Традиційно в кінці серпня відбулися засідання міського методичного об’єднання вчителів математики з проблеми «Ціннісні орієнтири математичної освіти  у 2018/2019 навчальному році» та засідання міського методичного  об’єднання вчителів інформатики з проблеми «Актуальні проблеми та нові тенденції навчально-виховного процесу з математики у 2018/2019 н.р.». 


Методист ММЦ Терлецька Інна Дмитрівна підвела підсумки роботи методичних об’єднань за 2017/2018 н.р., узагальнила результати ДПА та ЗНО з математики по місту, ознайомила з методичними рекомендаціями щодо викладання математики та інформатики у 2018/2019 н.р. та окреслила основні напрямки  роботи міського методичного об’єднання вчителів математики та інформатики на  2018/2019 н. р.
На засіданні методичного об’єднання вчителів інформатики Литвин Вікторія Богданівна, вчитель  інформатики ліцею №2,  розказала про та особливості викладання інформатики у 10-х класах, а Брозинська Катерина Мирославівна, вчитель інформатики ЗОШ №24, про програму мережних академій Cisco для навчання ІТ у загальноосвітніх навчальних закладах. 
На засіданні методичного об’єднання вчителів математики поділилася своїм досвідом підготовки учнів до успішної здачі ЗНО вчитель ліцею №1 Гуска Олександра Семенівна, учень якої Микитюк Остап отримав 200 балів з математики.
Про компетентісний підхід до організації  навчального процесу на уроках математики в умовах підготовки до реалізації Концепції нової української школи розказала Андрух Юлія Олександрівна, вчитель математики ліцею №4. 
Основними аспектами якісної підготовки учнів до участі у Всеукраїнських учнівських олімпіадах  та турнірах з математики поділився доцент кафедри методики викладання природничо-математичних дисциплін ІППОЧО, кандидат фізико-математичних наук Сумарюк Михайло Ілліч.
При підведення підсумків засідання обговорено ряд організаційних питань, а також вчителі ухвалили рекомендації засідання міського методичного об’єднання вчителів математики та інформатики. 

Немає коментарів:

Дописати коментар