пʼятницю, 11 січня 2019 р.

Засідання міського МО учителів математики та інформатики

 10 січня 2019 року на базі Чернівецької ЗОШ №2 проведено засідання міського методичного об’єднання учителів математики та інформатики з проблеми «Підсумки роботи міського методичного об’єднання вчителів математики та інформатики за І семестр та основні завдання на ІІ семестр 2018/2019 н.р.» Аналізуючи роботу міського методичного об’єднання учителів математики та інформатики в І семестрі 2018/2019 н.р.  методист міського методичного центру закладів освіти управління освіти Чернівецької міської ради Інна Терлецька звернула увагу  на роботу з обдарованими учнями та підготовку  школярів до зовнішнього незалежного оцінювання з математики. А також прокоментувала нове в законодавстві України про освіту.


Актуальними та змістовними були презентації досвіду вчителів, які претендують на  присвоєння педагогічного звання “учитель-методист”.








Учитель інформатики ЗОШ №24 Брозинська К.М. презентувала  інформаційно-методичний збірник «Алгоритмізація і програмування. Графічні можливості мовою програмування PascalАВС, який вона уклала на допомогу учням та вчителям.



Завершилося методичне об’єднання підведенням підсумків  роботи засідання та прийняттям  рекомендацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар