понеділок, 13 травня 2019 р.

Школа молодого вчителя інформатики

10 травня 2019 року на базі Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 для молодих вчителів інформатики навчальних закладів міста відбулося  чергове заняття міської Школи молодого вчителя з проблеми «Створення умов для самореалізації та всебічного розвитку особистості на уроках інформатики».
Директор школи Світлана Володимирівна Жуковська представила навчальний заклад та його особливості, кафедру вчителів інформатики та їх досягнення.
Продовжила заняття Терлецька Інна Дмитрівна, методист ММЦ управління освіти Чернівецької міської ради, яка звернула увагу на те, що завдання вчителя полягає не тільки у тому, щоб дати знання з предмета, а й розвивати  творчі здібності учнів на уроках та в позаурочний час. І це можливо тоді, коли учитель створює умови для самореалізації та всебічного розвитку особистості. А також продемонструвала роботи переможців міських конкурсів "Інформатик" та "Юні веб-дизайнери та користувачі ПК".


ід час практичної частини вчитель інформатики ЗОШ№5 Аністратенко Тетяна Валеріївна поділилася досвідом з проблеми: "Проектна діяльність школяра у середовищі програмування Scratch". А слухачі Школи молодого вчителя мали можливість застосувати набуті знання під час практичної роботи «Створення проектів-анімацій за допомогою програмного середовища Scratch».


На завершення заняття молоді педагоги поділилися враженнями від побаченого та висловили вдячність за можливість збагатитися досвідом практичної роботи. Слухачі ШМВ інформатики отримали методичні рекомендації та матеріали засідання.

Немає коментарів:

Дописати коментар