пʼятницю, 30 серпня 2019 р.

Серпневі засідання міських методичних об’єднань вчителів математики та інформатики


Традиційно в кінці серпня відбулися засідання міського методичного об’єднання вчителів математики з проблеми «Основні орієнтири організації освітнього процесу 
з математики у 2019/2020 н.р.» та засідання міського методичного  об’єднання вчителів інформатики з проблеми «Основні орієнтири організації освітнього процесу з інформатики у 2019/2020 н.р.».


Методист ММЦ Терлецька Інна Дмитрівна підвела підсумки роботи методичних об’єднань за 2018/2019 н.р., узагальнила результати ДПА та ЗНО з математики по місту, ознайомила з методичними рекомендаціями щодо викладання математики та інформатики у 2019/2020 н.р. та окреслила основні напрямки  роботи міського методичного об’єднання вчителів математики та інформатики на  2019/2020 н. р.


На засіданні методичного об’єднання вчителів інформатики Косован Василь Михайлович, вчитель  інформатики ліцею №1,  розказав про та особливості викладання інформатики у 8-х класах


Лазнікова Наталія Павлівна, вчитель інформатики гімназії  №5 окреслила основні аспекти організації роботи з обдарованими учнями. 


На засіданні методичного об’єднання вчителів математики поділилися своїм враженнями про роботу у літньому математичному таборі для учнів МАТАБУ та перебування у таборі для вчителів України «Kontora Pi» учителі математики ліцею №1 Онуфрійчук Тетяна Вікторівна, Сорич Ольга Володимирівна.


Про методичні прийоми формування математичних компетентностей за допомогою розв’язування задач на суміші, розчини, сплави розказала Довгань Ірина Валентинівна, вчитель математики НВК «Любисток» 


При підведення підсумків засідання обговорено ряд організаційних питань, а також вчителі ухвалили рекомендації засідання міського методичного об’єднання вчителів математики та інформатики. 
Матеріали МО: завантажити


Немає коментарів:

Дописати коментар