середу, 14 жовтня 2020 р.

До уваги вчителів інформатики та учнів старших класів Чернівецької області (і не тільки)


Для учнів 9-11 класів, які мають бажання  вдосконалити навички програмування 
та взяти участь в Олімпіаді! 

Кафедра математичного моделювання ЧНУ, яка забезпечує підготовку спеціальностей «Компютерні науки» та «Системний аналіз» відновлює започатковану з 10.10.2016 роботу очно-дистанційної школи з програмування для учнів та вчителів Чернівецької області на базі розробленого на кафедрі електронного контенту ZeTester.

Мета проекту:

  • підвищення інтересу учнів до поглибленого вивчення інформаційних технологій,  
  • виявлення обдарованих учнів та розвиток їх творчих здібностей шляхом участі в олімпіаді з програмування,
  • інформування абітурієнтів про умови та особливості вступу на ІТ-спеціальності у 2021 році.

Бажаючим взяти участь у роботі школи з програмування (учням чи вчителям інформатики) потрібно зареєструватися на платформі http://zetester.com/  (реєстрація буде відкрита протягом всього терміну роботи школи з програмування). При реєстрації прохання вибирати статус «Учень», оскільки платформа використовується і для навчання студентів кафедри.

Зареєстровані учасники будуть підключені до онлайн навчання на платформі meet.google.com/rjw-bnhx-qop. Плануються оглядові лекції з основ програмування, розбір запропонованих для розв’язання задач, а також цікаві зустрічі-мітапи із провідними  ІТ спеціалістами  комп’ютерних компаній Чернівців .

На платформі http://zetester.com/ будуть підготовлені в категорії публічних завдань задачі:

1) для перевірки навичків програмування;

2) для участі в олімпіаді з програмування.

 Кожна правильно розв’язана задача із розділу Олімпіада буде оцінюватися відповідною кількістю балів, які будуть накопичуватися. На закінчення навчання у школі буде проведено фінальний тур з програмування. Переможці будуть нагороджені призами від об’єднання «ІТ КЛАСТЕР «ЧЕРНІВЦІ ІТ КОМ’ЮНІТІ», за підтримки та сприяння якого працюватиме школа.

Для просунутих програмістів та айшніків або тих хто визначився із напрямом ІТ!

Кафедра математичного моделювання ЧНУ пропонує приєднатися до програми доуніверситетської підготовки в напрямку інформатика



Немає коментарів:

Дописати коментар