пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Фінальне випробовування І етапу всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2021" у номінації “Математика”


 Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить. М.Форбс

Щорічний конкурс педагогічної майстерності – одна із яскравих подій в освіті. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії вчителя, систематизувати надбання щоденної клопіткої праці, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності. 

Перед фінальним випробовуванням усі учасники конкурсу та члени журі зібралися онлайн для вибору учасником кейсу конкурсного випробування. Шляхом жеребкування кожен педагог вибирав спочатку порядковий номер уроку, а  потім клас, тему  та тип уроку.

2 грудня 2020 року на базі Чернівецької ЗОШ №2 фінальним конкурсним випробуванням “Дистанційний урок” завершився І етап всеукраїнського конкурсу фахової майстерності “Учитель року –2021”. Педагоги показали свої уміння застосовувати різні методи, прийоми та форми роботи для проведення якісного сучасного уроку з використанням технологій дистанційного навчання.





Незалежно від результатів кожен з учасників, уже переможець: для себе, бо пересилив страх, хвилювання і достойно представив свою роботу; для дітей, бо показав, що не потрібно боятися чогось нового, сміливо йти вперед; для адміністрації, бо кожен – гордість закладу; для освітньої галузі міста, району чи ОТГ, бо продемонстрував свою фахову майстерність і довів, що горде звання «Учитель» носить заслужено.

Вітаємо всіх учасників конкурсу в номінації “Математика” із успішним завершенням І етапу всеукраїнського конкурсу “Учитель року –2021” та бажаємо успіхів переможцю!


Хочеться подякувати компетентним членам журі за гарну співпрацю:

Андрух Юлії Олександрівні, учителю математики Чернівецького багатопрофільного ліцею №4 Чернівецької міської ради;
 Гоян Ользі Василівні, учителю математики Чернівецької гімназії №5 Чернівецької міської ради;
Одовійчук Олесі Корніївні, учителю Лужанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Чернівецької області
Сопрович Марії Корнелівні, учителю математики Стрілецькокутського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. Чернівецької області




Немає коментарів:

Дописати коментар