понеділок, 18 січня 2021 р.

Засідання міських методичних об'єднань учителів математики, інформатики та фізики


Протягом 14-15 січня 2021 року в онлайн режимі були проведені міські методичні обєднання вчителів математики, інформатики та фізики. 

На них були розглянуті питання організації партнерської взаємодії міського центру професійного розвитку педагогічних працівників із закладами освіти, презентовано новий сайт Центру, обговорені питання підвищення кваліфікації та атестації педагогічних працівників у 2021 році, нові нормативні документи в освіті, зазначені особливості організації освітнього процесу у ІІ семестрі 2020/2021 н.р. та розглянуті інші нагальні питання.

На кожному засіданні також виступили голови методичних об'єднань. Зокрема, Андрух Юлія Олександрівна, голова міського методичного об'єднання учителів математики, вчитель ліцею №4 ознайомила педагогів з Професійним стандартом вчителя ЗЗСО, а заступник декана факультету математики та інформатики ЧНУ надала консультацію, як пройти курси підвищення кваліфікації в ЧНУ.

Про особливості впровадження Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти  повідомила Паращук Христина Федорівна, голова міського методичного об'єднання вчителів інформатики, вчитель гімназії №3.

Голова методичного об'єднання вчителів фізики, вчитель ліцею №1, Тумак Антоніна  Феодосіївна, звернула увагу педагогів на організацію освітнього процесу у ІІ семестрі 2020/2021 н.р. з фізики.

По завершенню  усі вчиителі отримали матеріали методичних об'єднань.

Немає коментарів:

Дописати коментар