понеділок, 6 березня 2023 р.

НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ ІЗ МАТЕМАТИКИ

Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки  предметів НМТ. Сьогодні ми пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з другого обов’язкового предмета ー  математики.

Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням: перейти. Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами (переглянути), тож і тепер рекомендуємо працювати над завданнями з опираючись на них. 

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з математики (завантажити) на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Джерело: УЦОЯ перейти 

Немає коментарів:

Дописати коментар