пʼятниця, 16 червня 2023 р.

Онлайн-курс про професійний розвиток вчителів

Проєкт «Навчаємось разом» спільно зі студією онлайн-освіти EdEra розробили безкоштовний онлайн-курс із професійного розвитку та наставництва «Вчителі 2.0». Його створили на основі міжнародної практики, зокрема досвіду Фінляндії.

З учителів починається якість освіти та успішність учнів. Саме тому важливо, щоб педагоги постійно розвивали себе. Для цього ми створили онлайн-курс «Вчителі 2.0», де освітяни отримають практичні поради та покрокові інструкції для свого зростання.

Експерти-практики онлайн-курсу «Вчитель 2.0» розкажуть, що таке професійний стандарт вчителя, як залишатися ефективними навіть у часи кризи. А також — як впроваджувати наставництво для майбутніх учителів у процесі педагогічної практики на базі фінського досвіду.

Курс складається з 3 модулів:

✔️ Професійний розвиток вчителя

✔️ Наставництво як нова стратегія професійного розвитку

✔️ Професійні спільноти вчителів

Після проходження ви отримаєте сертифікат на 30 годин підвищення кваліфікації та додаткові корисні матеріали.

Над створенням онлайн-курсу працювали експерти з різних галузей, які поділилися власним досвідом і зібрали найкращі світові практики.

🔸 Оксана Федоренко. Кандидатка педагогічних наук, начальниця відділу професійного розвитку педагогічних працівників державної установи «Український інститут розвитку освіти»

🔸 Наталія Кипиченко. Кандидатка педагогічних наук, методистка відділу професійного розвитку педагогічних працівників державної установи «Український інститут розвитку освіти»

🔸 Наталія Софій. Експертка проєкту «Навчаємось разом», кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка. 

Розпочати навчання можна за посиланням: перейти 

Немає коментарів:

Дописати коментар