середа, 15 травня 2024 р.

Всеукраїнська олімпіада з математики для 5-7 класів

Протягом 10-13 травня в Києві під егідою Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася VI Всеукраїнська олімпіада з математики для учнів 5-7 класів імені Юлії Здановської. В олімпіаді взяли участь 60 школярів майже з усіх областей України.

В команду Чернівецької області потрапили троє учениць Чернівецького ліцею №1: п’ятикласниця Катя Єрмоленко і шестикласниця Лєра Бобилева (як переможниці VII обласної олімпіади з математики «МініМудрик»), і семикласниця Марійка Скутар (як переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з математики).

Вітаємо з перемогами і пишаємося їх здобутками

Диплом ІІ ступеня
Марія СКУТАР, учениця 7 класу Чернівецького ліцею №1

Диплом ІІІ ступеня
Катерина ЄРМОЛЕНКО, учениця 5 класу Чернівецького ліцею №1

Валерія БОБИЛЕВА, учениця 6 класу Чернівецького ліцею №1

Особлива вдячність директору Чернівецького ліцею №1 Наталії Кінащук та вчителям математики Ніні Виклюк, Оксані Козловській, Тетяні Онуфрійчук, які віддають задля розвитку здібних дітей свій вільний час і багато сил.

А також особлива подяка викладачам кафедри матаналізу Олені Карловій, Денису Онипі та студентам факультету математики та інформатики, які впродовж місяця щосуботи та неділі для команди проводили Весняний Олімпіадний Інтенсив.

Джерело: ФБ-сторінка "Математична майстерня"


Немає коментарів:

Дописати коментар