пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Школа молодого вчителя інформатики

15 листопада 2018 року на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №24 для молодих вчителів інформатики навчальних закладів міста відбулося заняття міської Школи молодого вчителя.
Відкрила заняття Терлецька Інна Дмитрівна, методист ММЦ управління освіти Чернівецької міської ради. Директор школи Уляна Іванівна Легусова представила навчальний заклад та його особливості, кафедру вчителів інформатики та їх досягнення.




Під час практичної частини вчитель інформатики Федик Михайло Васильович поділився досвідом з проблеми «Програмування в курсі інформатики. Особливості використання операторів умови». У рамках засідання  було проведено два майстер-класи вчителями інформатики  з проблем: "Графічні можливості  PascalABC", який провела Брозинська Катерина Мирославівна   та "Сервіс LearningApps як засіб створення інтерактивних вправ для уроків інформатики" який провела Палагнюк Віталіна Іванівна.


По завершенні цих майстер-класів присутні педагоги виконали практичну роботу з програмування та спробували створити інтерактивні вправи «Заповнити пропуски»,  «Класифікація», «Пазл» за допомогою  веб-сервіса LearningApps.


По завершенні заняття молоді педагоги поділилися враженнями від побаченого та висловили вдячність за можливість збагатитися досвідом практичної роботи. Слухачі ШМВ інформатики отримали методичні рекомендації та матеріали засідання.

Немає коментарів:

Дописати коментар