понеділок, 21 жовтня 2019 р.

Школа молодого вчителя інформатики

18 жовтня 2019 року на базі гімназії №2 для молодих вчителів інформатики навчальних закладів міста відбулося перше заняття міської Школи молодого вчителя. Відкрила заняття Терлецька Інна Дмитрівна, методист ММЦ управління освіти Чернівецької міської ради. Директор гімназії Матвійчина Світлана Володимирівна представила навчальний заклад та кафедру вчителів інформатики.

Під час теоретичної частини заняття Терлецька Інна Дмитрівна звернула увагу на особливості організації освітнього процесу з інформатики у старших класах та вимоги до виконання практичних робіт. А також ознайомила молодих педагогів з різними конкурсами з інформатики, які будуть проводитися протягом навчального року. Досвідом роботи використання інтерактивних ігрових технологій на уроках інформатики поділилася вчитель інформатики Данилюк  Альона Олегівна. Під час практичної частини, яку провела вчитель інформатики Старікова Олена Віталіївна, молоді педагоги налаштовували середовище програмування та ознайомилися з графічними можливостями мови програмування Python. Педагоги практично спробували розв’язати  задачі, які запропонувала досвідчений педагог.
По завершенні практичної частини молоді педагоги поділилися враженнями від побаченого та висловили вдячність за можливість збагатитися досвідом практичної роботи. Слухачі ШМВ інформатики отримали методичні рекомендації та матеріали засідання.

Немає коментарів:

Дописати коментар