пʼятницю, 25 жовтня 2019 р.

Нові перемоги юних турнірівців


З 19 жовтня по 24 жовтня 2019 року у місті Чернівці на базі Комунальної обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей» проходив фінальний етап ХХІІ Всеукраїнського турніру юних математиків ім. професора М.Й. Ядренка. У цьому році у фінальному етапі взяли участь 84 учні та 17 керівників, представлені 17 командами з різних регіонів України.
Місто Чернівці представляла команда «Геліос»,  керівник -  вчитель математики ЗОШ №2 Глібіщук Юлія Едвардівна. До її складу увійшли 5 учнів закладів освіти міста: Храпко Анна, учениця 11 класу Чернівецької ЗОШ №2 (вчитель Лукова С.М.), Брозинський Олег, учень 10 класу Чернівецького ліцею№1 (вчитель Харитон О.О.), Антонович Дмитро, учень 9 класу Чернівецької гімназії№5 (вчитель Гоян О.В.), Спіжавка Ірина, учениця 9 класу Чернівецького ліцею№1 (вчитель Нікітіна О.М.), Скутар Наталія, учениця 9 класу Чернівецького ліцею№1 (вчитель Онуфрійчук Т.В.).

Після запеклих чвертьфінальних ігор за результатами рейтингів до півфіналу пройшли 9 команд, серед яких команда "Геліос". 

У півфіналі наша команда грала з двома  командами Дніпропетровського  обласного ліцею-інтернату фізико-математичного профілю ДОЛІФМП 1 та ДОЛІФМП 2 і у результаті виборола 2 рейтинг у групі. 

За підсумками фінального етапу команда "Геліос" нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.  
Оргкомiтет та журi турнiру також нагородили дипломами учасникiв, якi вiдзначилися в особистій першостi. Серед них капітан команди  "Геліос" Храпко Анна, яка отримала Диплом ім. професора М.П,Ленюка за кращий результат в особистій першості серед команд Чернівецької області та Грамоту за оригінальний розв'язок задачі №2 "Дві нерівності". Також Дипломом наймолодшого учасника турніру була нагороджена Скутар Наталія.
Управління освіти Чернівецької міської ради висловлює щиру подяку головному тренеру Туркевичу Едварду Йозефовичу за підготовку учнів до турніру та керівнику команди Глібіщук Юлії Едвардівні, а також Покальській Оксані Михайлівні (директору ЗОШ №2), Кінащук Наталії Леонідівні (директор ліцею №1), Мінаковій Тетяні Георгіївні ( директор гімназії №5) за фінансову підтримку.

Немає коментарів:

Дописати коментар