понеділок, 9 серпня 2021 р.

Презентації модельних навчальних програм для 5-6 класів НУШ

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12 липня 2021 року № 795 надано  гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» 75-ти модельним навчальним програмам для базової середньої освіти, у змісті яких реалізуються концептуальні засади нового Державного стандарту базової середньої освіти. 

З них Математична освітня галузь містить 7 модельних навчальних програм з математики для 5-6 класів НУШ, а Інформатична освітня галузь містить 5 модельних навчальних програм з інформатики для 5-6 класів НУШ.

Програми створено відповідно до Переліку модельних навчальних програм для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Типової освітньої програми для базової школи. Навчальні програми стануть основою для розроблення нової навчальної та методичної літератури для 5-9 класів.

Програми пройшли комплексну експертизу відповідно до Порядку надання грифів навчальній літературі та навчальним програмам та за рішенням предметних експертних комісій рекомендовані до надання грифа Міністерства освіти і науки України. 

Модельні навчальні програми будуть масово впроваджуватися в освітній процес закладів загальної середньої освіти поетапно, починаючи з 2022/2023 навчального року.

У 2021/2022 навчальному році модельні навчальні програми впроваджуватимуться тільки в закладах загальної середньої освіти, які пілотують реформу «Нова українська школа».

Пропоную для ознайомлення модельні навчальні програми та їх презентації з математики та інформатики.

Математична освітня галузь

Презентації модельних навчальних програм 

для 5-6 класів закладів загальної середньої освіти 

перейти



Інформатична освітня галузь

Презентації модельних навчальних програм 

для 5-6 класів закладів загальної середньої освіти 

перейти



          Немає коментарів:

          Дописати коментар