пʼятницю, 17 вересня 2021 р.

Шкільна документація вчителя

   Запитання щодо документації учителя-предметника одне з найпоширеніших саме на початку навчального року. На сьогодні немає чітко затвердженого переліку обов’язкових документів для вчителя. Чому так? Тому, що нова Інструкція з діловодства у закладах загальної середньої освіти”, яка затверджена наказом МОНУ від 25.06.2018 р. №676,  унормовує загальні засади ведення діловодства у закладах загальної середньої освіти. Відповідно, на її підставі заклад освіти повинен затвердити власну інструкцію, в якій має бути перелік усієї документації, яка ведеться у закладі.

 Саме про ведення документації учителя-предметника йшла мова на онлайн-консультації, яка було проведена 15 та 16 вересня 2021 року для учителів математики та інформатики.  Учасники ознайомилися  з переліком шкільної документації вчителя-предметника та  вимогами щодо її ведення. Особливу увагу звернула на документацію учителя-предметника, який викладає в класі, де є учні з особливо освітніми потребами та на ведення документації кабінетів математики та інформатики.

   По завершенню заходу учасники консультації отримали відповіді на усі запитання, які залишили під час реєстрації на консультацію.



Немає коментарів:

Дописати коментар