четвер, 2 вересня 2021 р.

Запрошуємо учнів до участі в командному турнірі "Математичний Занзібар"

💥 Командний турнір Математичний Занзібар – перше змагання нового математичного навчального року – відбудеться в неділю, 12 вересня.
💥 В турнірі можуть взяти участь команди, що складаються з 3-6 учнів. Змагання проводиться в чотирьох лігах:
Наймолодша – 7 клас
Молодша – 8 клас
Середня – 9 клас
Старша – 10-11 класи
💥 Змагання проводиться одночасно по всій Україні.
💥 Середня і старша ліги змагаються з 9:00 до 11:00.
💥 Наймолодша і молодша ліги змагаються з 12:00 до 14:00.
💥 Одна команда може складатися з учнів різних навчальних закладів Чернівецької області.
💥 Для участі в турнірі необхідно зареєструвати команду до 10 вересня включно за посиланням: https://forms.gle/789kqbWqxS4aQTPh6
Якщо учень хоче брати участь в змаганні, але не має можливості долучитися до певної команди, при реєстрації обирає опцію «без команди». Перед змаганням такі учні будуть розподілені по неповних командах, або з них буде створено збірну.
💥 Переглянути зареєстровані команди можна за посиланням: https://docs.google.com/.../1YR5sJa7.../edit...
💥 Оргвнесок з однієї команди становить 150 грн.
💥 Правила змагання
Перед початком командам видаються одразу всі задачі, які вони розв’язують протягом 2 годин.
Журі перевіряє лише відповідь. Якщо вона вірна, то вважається, що команда цю задачу розв’язала вірно, якщо відповідь не вірна або не повна, то задача команді зараховується як не розв’язана.
На початку Занзібару кожна задача оцінюється в 20 балів.
Подальше нарахування балів за задачі та вартість задачі оцінюються таким чином. Якщо команда першою розв’язала, наприклад, задачу № 5, то вона отримує за неї 20 балів і вартість задачі стає 19. Якщо ще одна команда її розв’язала вірно, то за неї 19 балів отримує не лише вона, а ще й замість 20, виставляється 19 балів команді, що її розв’язала раніше. Якщо ще одна команда її розв’язала вірно, то усі три команди отримають за задачу по 17 балів. Якщо деяка команда невірно розв’язала цю задачу, то вона за неї отримує 0 балів, а усі команди, що її розв’язали, на 1 бал більше.
Якщо якусь задачу правильно розв’язала лише 1 команда, то вартість цієї задачі по завершенню Занзібару для неї подвоюється.

Немає коментарів:

Дописати коментар