середу, 8 червня 2022 р.

Підсумкові засідання міських методичних об'єднань учителів математики, інформатики

Традиційно по завершенню навчального року 06-07 червня 2022 року в онлайн-режимі були проведені міські методичні об'єднання вчителів математики та інформатики. 

Проаналізували роботу міських методичних об’єднань за 2021/2022 н.р. та результати участі учнів закладів загальної середньої освіти  ЧТГ у різних інтелектуальних змаганнях  Юлія Андрух, керівник міського методичного об'єднання учителів математики, вчитель ліцею №4 та Кристина Паращук, керівник міського методичного об'єднання вчителів інформатики, вчитель ліцею №10.

Актуальним питанням в освіті є питання особливості впровадження Нової української школи на рівні базової середньої освіти. Саме тому напередодні засідання учителі взяли участь в опитуванні щодо їх вибору модельних програм та підручників для 5 класу НУШ. Учасники засідання були проінформовані про результати цього опитування, а також про результати вибору  закладами загальної середньої освіти підручників для 5 класу з математики та інформатики, зокрема увага було звернена  на перелік підручників, які будуть надруковані за державні кошти. На завершення засідання учителі були повідомлені про заходи, які проводить ЦПРПП в рамках Літньої школи-2022 та про курси підвищення кваліфікації, які можна пройти безкоштовно на освітніх платформах ЕдЕра та  PROMETHEUS.







Немає коментарів:

Дописати коментар