четвер, 30 червня 2022 р.

Літня школа 2022

Завершила роботу педагогічна майстерня Літньої школи професійного зростання для педагогів Чернівецької міської територіальної громади «Створення цифрових навчальних ресурсів» (розробники – консультанти Інна Терлецька Інна Дмитрівна та Наталія Пшеничка). За три дні навчання педагоги різних фахів закладів загальної середньої та позашкільної освіти дізнались про технології створення ребусів, кросвордів та анаграм за допомогою онлайн-сервісів; про веб-сервіси для створення хмари слів та інтерактивних плакатів; про використання онлайн-дошок Padlet і Jamboard та QR-коду в професійній діяльності вчителя.

Всі зустрічі відбувались на платформі Zoom, з демонстрацією екрану викладача, з детальним поясненням усіх тонкощів та нюансів роботи з кожним веб-сервісом. Також були надані детальні роз'яснення, поради та приклади, як застосовувати набуті знання при навчанні учнів і для власного професійного зростання.

Зворотний зв'язок був організований за допомогою Google Класу, де після завершення кожного модуля педагоги отримували завдання для самостійної роботи. У учасників майстерні була можливість поставити запитання викладачам курсу і опублікувати виконані власні завдання. Всі матеріали курсу, розміщені у Google Класі, доступні для завантаження і кожен педагог зможе їх використати у своїй подальшій роботі.

За успішне виконання всіх завдань самостійної роботи 59 учасників майстерні отримали сертифікати про підвищення кваліфікації на 12 год, який відображений у вкладці "Облік сертифікатів" на сайті ЦПРПП. В ході проведення майстерні з'ясувалося, що тема «Створення цифрових навчальних ресурсів» виявилася корисною і цікавою для педагогів закладів освіти. Свої враження та побажання учасники залишили на спільній дошці Padlet, яку навчилися створювати під час Літньої школи: "Надзвичайно цікава та змістовна педагогічна майстерня "Створення цифрових навчальних ресурсів". Щиро дякую за навчання! Хай Господь дарує Вам сили, наснаги, творчих ідей! Слава Україні!"

Немає коментарів:

Дописати коментар