вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Унікальна можливість для українських учнів 9-11 класів

Математична Асоціація Америки рада запросити українських студентів взяти участь у Міжнародному Американському Математичному Конкурсі (AMC 12/10).

AMC 12/10 – це іспити з 25 запитань і 75 хвилин із множинним варіантом відповіді з математики в середній школі, призначені для сприяння розвитку та покращенню навичок вирішення проблем.

AMC 12 охоплює всю навчальну програму середньої школи, включаючи тригонометрію, алгебру для поглибленого рівня та геометрію для поглибленого рівня. Здавати AMC 12 можуть учні 9 - 11 класів та віком до 19,5 років на день проведення конкурсу.

AMC 10 має точно такий самий формат, як AMC 12. Однак немає питань, які потребують знання тригонометрії та логарифмів. Щоб скласти цей іспит, учні повинні бути в 9 класі.

AMC 12/10 надає можливість учням середньої школи розвинути позитивне ставлення до аналітичного мислення та математики, що може допомогти у майбутній кар’єрі. Студенти з балами 120 або вище можуть розраховувати на отримання стипендій, якщо вони вирішать подавати документи до університетів Сполучених Штатів.

AMC 12/10 є першим у серії змагань, які в кінцевому підсумку ведуть до Міжнародної математичної олімпіади. Учнів, які наберуть найкращі 5% результатів конкурсу, буде запрошено на тренування з національною математичною командою США для участі в Міжнародній олімпіаді з математики.

📌 Змагання проходитимуть дистанційно через ZOOM.

📌 Що робити, якщо я або моя дитина не знаємо англійської?
КОНКУРС ПРОВОДИТЬСЯ УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ!!!

📌 Вартість: студенти, які проживають в Україні та тимчасово окупованих регіонів, можуть брати участь безкоштовно.

📌 Заповнивши реєстраційну форму, ви отримаєте запрошення приєднатися до Google Classroom із копіями попередніх змагань, розв’язками, відео з розв’язаннями, посиланнями на практичні змагання та інформаційні сесії.

📌 Для реєстрації на конкурс заповніть реєстраційну форму перейти

📌 Реєстрація закінчується 30 жовтня.

👉 AMC 12A/10А 9 листопада 2022 р.

👉 AMC 12Б/10Б 16 листопада 2022 р

👉 Інформаційна сесія для батьків 16 жовтня, 15:00

👉 Інформаційна сесія для учасників 14 жовтня, 15:00

👉 Тренування Конкурсу Сесія №1 16 жовтня, 16:00

📌 Для отримання додаткової інформації перейдіть за даним посиланням: https://linktr.ee/amc12.ukraine2022

Джерело: ФБ-сторінка Дарини Васильєвої https://www.facebook.com/vasilyevadarina


Немає коментарів:

Дописати коментар