четвер, 21 вересня 2023 р.

Цикл вебінарів для вчителів інформатики про особливості навчання учнів в 6-му класі

Український освітянський видавничий центр «Оріон» започатковує у 2023-2024 році цикл вебінарів для вчителів інформатики про особливості навчання учнів в 6-му класі «Ключі від інформатики — ключі від життя».

Тривалість повного циклу вебінарів - 30 годин.
🗓 У п'ятницю, 22 вересня, о 16:00 відбудеться перший вебінар: «Інформаційні процеси та системи»: формуємо ключові компетентності.
🔗 Посилання на реєстраціюhttps://forms.gle/6SFMvAGYw9quvHkW7
Персональні дані збираються виключно для реєстрації сертифікатів та не будуть передані стороннім особам чи організаціям.
Сертифікати видаються за кожний вебінар окремо усім, хто зареєструвався до кінця вебінару.
💻 Посилання на трансляцію:

https://youtube.com/live/nespArSKDJk?feature=share

Спікери:
    Наталія Морзе, співавторка модельних навчальних програм з інформатики для НУШ (адаптивний і базовий рівень), а також кількох поколінь підручників з інформатики для початкової, середньої і старшої школи, член-кореспондентка Національної академії педагогічних наук України, професорка Київського університету імені Бориса Грінченка, докторка педагогічних наук, заслужений працівник освіти України, міжнародна експертка з цифрових навичок та цифрового навчання Європейської навчальної фундації European Training Foundation (м. Київ).
       Ольга Барна, співавторка модельних навчальних програм з інформатики для НУШ, а також кількох поколінь підручників з інформатики для початкової, середньої і старшої школи, кандидатка педагогічних наук, доцент Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, учитель/викладач-методист вищої категорії, заслужений працівник освіти України (Тернопільська область).

Немає коментарів:

Дописати коментар