вівторок, 24 жовтня 2023 р.

Національний тест з медіаграмотності

Національний тест з медіаграмотності — це частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який святкують у всьому світі 23 — 29 жовтня. У 2022 році це була перша ініціатива в Україні, яка мала на меті об'єднати українців навколо теми медіаграмотності. У 2023 році — це вже традиція.

Наскільки вправно ви боретеся з пропагандою, розпізнаєте маніпуляції та можете захистити себе від інформаційних небезпек?

Перевірте себе — проходьте щорічний національний тест з медіаграмотності, який Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності організовує спільно з USAID, IREX in Ukraine та UNDP Ukraine / ПРООН в Україні під час Глобального тижня медіаграмотності!
⏰ Тест відбудеться 25 жовтня (середа) на платформі Typeform. Посилання на платформу опублікуємо на сайті та у соцмережах Фільтра напередодні тесту.
👉 Платформа для проходження тесту буде відкрита чотири рази на день протягом 45 хвилин. Початок тесту — о 10:00, 13:00, 17:00, 21:00. Після проходження тесту вам автоматично висвітиться ваш результат, правильні відповіді опублікуємо 26 жовтня на сайті Фільтра.
🎁 150 учасників, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, отримають подарунковий бокс, який складатиметься з трьох корисних предметів. Серед призів: повербанки, ковдри, шкарпетки від Філа, термочашки та інші корисні речі, які стануть у пригоді в осінньо-зимовий період.
👉 Пройти тест можна лише 1 раз — учасники, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.
👉 Сертифікати отримають лише «Гуру медіаграмотності». Зверніть увагу, якщо ви неправильно вкажете свою електронну пошту, ми не зможемо надіслати вам сертифікат. Також переконайтеся, що ви правильно зазначили своє ім’я та прізвище.
👉 Переможців тесту оголосимо 1 листопада у наших соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлемо їм сповіщення на електронну пошту.
Національний тест з медіаграмотності організований національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерство культури та інформаційної політики України, який реалізується за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії, разом із програмою USAID Мріємо та діємо, що впроваджується IREX in Ukraine, та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Міністерство освіти і науки України.

Немає коментарів:

Дописати коментар