середу, 2 листопада 2016 р.

ХІХ Всеукраїнський турнір юних математиків імені М.Й.Ядренка у Чернівцях

 31 жовтня 2016 року, на базі Вищого професійного училища №8 у м.Чернівці відбулося урочисте відкриття фінального етапу ХІХ Всеукраїнського турніру юних математиків імені професора Михайла Ядренка. Практика показує, що такий освітянський захід є змістовним і надзвичайно корисним, оскільки багаторічний досвід реалізації цілей математичного турніру надає унікальні можливості кожному учаснику набувати відповідних компетентностей на реальному шляху до знань і живого спілкування. Зростаюча динаміка участі в ТЮМ – наочний показник його сприймання й ефективності.
Цього року у фіналі беруть участь 21 команда з різних куточків України. Зокрема, м. Чернівці представляють 2 команди:
 «ГЕЛІОС» – збірна команда учнів м. Чернівці

«КІНО» (команда інтелектуальних наукових особистостей) – 
команда Чернівецького ліцею № 1 математичного та економічного профілів

Оцінювати юних математиків будуть 36 членів журі, з яких 9 місцевих провідних учителів та науковців відповідно до наказу Міністерства освіти і науки №1208 від 7.10.2016. Виконує обов’язки голови журі професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка, доктор фізико-математичних наук Вадим Радченко.
У відкритті заходу брали участь близько 196 представників.У ході урочистого відкриття між командами відбулося жеребкування. 
Попереду тиждень наполегливої праці, до якої всі готувались і мають найкращі надії на успіх. Щиро бажаємо вам тільки перемог.






Немає коментарів:

Дописати коментар