пʼятницю, 23 грудня 2016 р.

Школа молодого вчителя математики


20 грудня 2016 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №33 для молодих вчителів математики навчальних закладів міста відбулося чергове заняття міської школи молодого вчителя з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках математики».

Відкрила заняття Терлецька Інна Дмитрівна, методист з математики ММЦ управління освіти Чернівецької міської ради. Інна Дмитрівна акцентувала увагу на тому, що однією з актуальних проблем на сучасному етапі розвитку педагогічної теорії та практики є активізація пізнавальної діяльності учнів. Саме від її вирішення залежить ефективність навчальної діяльності, яка проявляється в міцному засвоєнні знань, стимулюванні та розвитку інтересу до навчання, формуванні самостійної думки та підготовці до самостійного життя. Директор  школи Данко Наталія Миколаївна представила навчальний заклад і   кафедру вчителів математики. 
Під час теоретично-практичної частини вчитель математики Блажчук Олена Аурелівна ознайомила молодих педагогів з  основними методами і засобами активізації пізнавальної діяльності учнів на уроках математики. Вчитель математики Козловська Алла Олександрівна поділилася власним досвідом застосування задач прикладного змісту на різних етапах уроку. Також педагоги мали можливість побачити учнівські проекти, які представили учениці 6 та 9 класів.










Немає коментарів:

Дописати коментар