четвер, 29 грудня 2016 р.

Підсумки І етапу конкурсу "Учитель року - 2017"

28 грудня 2016 року в урочистій святковій атмосфері Чернівецького академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської пройшло свято педагогічної творчості та таланту – підсумок І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». 

Щорічний конкурс педагогічної майстерності – одна із яскравих подій в освіті міста. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість професії вчителя, систематизувати надбання щоденної клопіткої праці, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності. З вітальним словом до учасників імпрези звернулися начальник управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк та голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки Ганна Поштар. 
За підсумками  І туру в номінації "Інформатика":
ІІІ місце зайняла Чеснокова Галина Григорівна, вчитель інформатики Чернівецького НВК "Любисток"
ІІ  місце зайняв Костриба Олександр Володимирович, вчитель інформатики Чернівецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №27.
І місце виборола Тірон Ольга Олександрівна, вчитель  інформатики Чернівецької ЗОШ №14.
Начальник управління освіти Сергій Мартинюк, голова міського комітету профспілки працівників освіти і науки Ганна Поштар привітали переможців, лауреатів, дипломантів конкурсу та вручили почесні грамоти, грошові премії та подарункові сертифікати. До нагород долучилися численні спонсори та педагогічні колективи. Фінальним акордом свята було вітання Чернівецького міського голови Олексія Каспрука. Переможці І туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017» будуть захищати честь міста в ІІ турі. То ж бажаємо їм успіхів та нових перемог!






Немає коментарів:

Дописати коментар