пʼятницю, 13 жовтня 2017 р.

Міжнародний освітній проект "Місіке в Україні"

       
        Міксіке  - освітнє онлайн середовище надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. Також  освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи,   між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. Змагання Прангліміне та робота по інтерактивним вправам для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно .
           У 2017/2018 н.р. проект «Міксіке в Україні» організований за підтримки МОНУ (лист від 05.10.2017 р. №2.2-2434). Проект покликаний сприяти розвитку в учнів навичок усного математичного рахунку, надає можливість проведення тематичних вікторин, онлайн спільних заходів.
          Інформацію про міжнародний освітній проект «Міксіке в Україні», заходи, проведені в рамках проекту, умови участі у проекті тощо розміщено в мережі Інтернет за посиланням:  http://miksike.net.ua/http://miksike.net.ua/#pranglimine

Немає коментарів:

Дописати коментар