вівторок, 19 грудня 2017 р.

Засідання Школи молодого вчителя математики

15 грудня 2017 року на базі Чернівецької ЗОШ №31 для молодих вчителів математики навчальних закладів міста відбулося заняття міської школи молодого вчителя з теми «Використання інтерактивних методів навчання на уроках математики».

Відкрила заняття Терлецька Інна Дмитрівна, методист з математики ММЦ управління освіти Чернівецької міської ради. Інна Дмитрівна. Директор школи Палійчук Ігор Олексійович презентував навчальний заклад, ознайомивши молодих педагогів з його особливістю та представив вчителів математики.
Під час теоретичної частини Інна Дмитрівна ознайомила вчителів з теорією та практикою впровадження інтерактивних методів навчання на уроках математики, а заступник директора з навчально-виховної роботи Месенчук Лариса Миколаївна поділилася досвідом роботи з проблеми «Використання інтерактивних технологій на різних етапах уроку як засіб розвитку творчого потенціалу школярів».
Під час практичної частини молоді вчителі відвідали урок алгебри у 7 класі з теми: «Многочлени», який провела Тулік Лариса Миколаївна. В рамках заняття відбувся майстер-клас Арич Наталії Ярославівни з проблеми «Технології ситуативного навчання», а молодий педагог Городенська Мар’яна Вікторівна представила новітній спосіб організації навчальної діяльності з учнями – інтерактивну папку лепбук.
Корисним був для молодих вчителів психолого-педагогічний тренінг «Геометричні фігури на знання себе як особистості», який провела практичний психолог закладу Горбатюк О.О.
По завершенні заняття молоді вчителі за круглим столом поділилися враженнями, висловили слова вдячності. Слухачі ШМВ математики отримали методичні рекомендації та матеріали засідання.
   
  
  
  

Немає коментарів:

Дописати коментар