пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Педагогічна майстерня для вчителів математики

 Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.
Джордж Бернард Шоу


У зв’язку з активним розвитком інформаційних технологій та їх впровадженням у різні сфери життя все більшої актуальності набуває формування інформаційної культури сучасних школярів. Одним із предметів,  де найбільш виправдано використання комп’ютера математика. 
Уроки з комп’ютерною підтримкою викликають велику зацікавленість учнів, дозволяють урізноманітнити види діяльності, дають можливість ефективно використовувати  диференційований підхід у навчальному процесі. 
Як впроваджувати ІТ-технології на уроках математики мали можливість побачити учасники заняття авторської педагогічної майстерні з проблеми «Використання програмного середовища GEOGEBRA у шкільному курсі математики», яке проводила методист ММЦ закладів освіти управління освіти Чернівецької міської ради Терлецька Інна Дмитрівна.  Чергове заняття  відбулося 22 лютого 2018 р. на базі Чернівецької ЗОШ №24 з теми “Побудова графіків функцій та рівнянь. Розв’язування рівнянь та їх систем, нерівностей та їх систем графічним методом.”  



Після теоретичної частини, вчителі мали можливість спробувати застосувати свої знання на практиці. По завершенню заняття усі учасники отримали матеріали засідання педагогічної майстерні.




Немає коментарів:

Дописати коментар