вівторок, 5 травня 2020 р.

Дистанційне засідання ШПЗ учителів математики

Проблема мотивації навчальної діяльності є однією з найактуальніших проблем в освіті. Адже ефективність навчального процесу прямо пов'язана з рівнем навчальної мотивації. А особливо у цей час, коли учням потрібно самостійно здобувати знання. Тому одним з найважливіших факторів успішного дистанційного навчання є правильна мотивація учня. Саме ця тема була на обговоренні  на останньому дистанційному засіданні Школи педагогічного зростання учителів математики.
Для дистанційної підтримки використовувався  сервіс  Google Classroom. Розпочали учасники з вправи "Асоціація" на інтерактивному  ресурсі Mentimeter. Під час теоретичної частини учасники ознайомилися з відеовиступом Терлецької  Інни Дмирівни з проблеми "Мотивація навчальної діяльності учнів під час дистанційного навчання" та досвідом роботи формування позитивної мотивації до пізнавальної діяльності учнів на уроках математики учителя математики ЗОШ І-ІІІ ст.№24 Гунько Наталії Оттівни. Слухачі мали можливість отримати скарбничку матеріалів з даної проблеми. Практична частина заняття складалася з трьох завдань в онлайн-сервісі  Learningapps та завданням над розробкою спільної Googleпрезентації "Я роблю це так!"


Після завершення опрацювання матеріалів слухачі ШПЗ підвели підсумки засідання на сервісі  Mentimeter, висловивши побажання та свої враження, а також для зворотного зв'язку заповнили анкету в GoogleForm.


Немає коментарів:

Дописати коментар