четвер, 18 березня 2021 р.

Курси підвищення кваліфікації для вчителів математики на платформі GIOS

Щоб бути прогресивним вчителем, потрібно навчатися. Освітнє середовище постійно змінюється. Рік тому змішане навчання тільки почали запроваджувати в школі, а сьогодні – це необхідна складова навчального процесу.

Платформа GIOS пропонує вчителям пройти курс підвищення кваліфікації на тему “Змішане навчання математики та особливості його організації в умовах сьогодення”.

З чого складається курс?

З 5 відео, які ви можете переглядати онлайн, в будь-якому місці, в будь-який час та необмежену кількість разів. Кожне відео в середньому по 30-40 хв тривалістю та розкриває певні аспекти впровадження та організації змішаного навчання.

З тесту, який складається з 10 питань. Після проходження тесту з не менше, ніж 75% правильними відповідями, вчитель отримує іменний електронний сертифікат з QR-кодом, який підтверджує підвищення кваліфікації. Сертифікат надходить автоматично на електронну пошту вчителя та повністю відповідає нормам, установленим для курсів підвищення кваліфікації. Тож, будь-хто може перейти за QR-кодом і переконатися, що вчителю було зараховано 6 академічних годин (0,2 ЄКТС) підвищення кваліфікації.
В чому перевага курсу на платформі GIOS?

Наш курс є безкоштовним – це його головна перевага.

Під час створення курсу ми врахували специфіку уроків з математики, адже його створювали практикуючі вчителі математики, які розуміють всі аспекти впровадження змішаного та дистанційного навчання.

Переходьте за посиланням та підвищуйте кваліфікацію на платформі GIOS безкоштовно: http://bit.ly/3rLfiu0

Джерело: https://www.facebook.com/GIOS.school/

Немає коментарів:

Дописати коментар