середу, 31 березня 2021 р.

Заходи у рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021»

Педагогічні працівники закладів загальної середньої та позашкільної освіти запрошуються на заходи рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021»:

  • З 26 по 30 квітня 2021 року відділ STEM-освіти організовує та проводить захід «STEM-тиждень – 2021» у рамках IV Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021». Участь у заході безкоштовна. Етапи заходу «STEM-тиждень – 2021» будуть проходити відповідно до Плану та висвітлюватися в соціальній мережі «Фейсбук» на сторінці групи Відділ STEM-освіти ІМЗО. План проведення заходу додається (додаток 1 переглянути )

  • 21 квітня 2021 року проводиться Всеукраїнська науково-практична конференція «STEM-освіта: науково-теоретичні аспекти, досвід впровадження, перспективи розвитку». До участі запрошуються науково-педагогічні працівники, керівники та педагоги закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти. Захід проходитиме на базі Волинського ІППО в онлайн-режимі на платформі meet.google. Учасників буде запрошено до закритих вебінарних кімнат (розпочнуть працювати за годину до початку). Для участі та отримання матеріалів конференції необхідно до 15 квітня 2021 року подати онлайн-заявку за покликанням: https://forms.gle/3bniBuAemFxaTkQr6. Програму конференції буде розміщено на сайті ВІППО: http://vippo.org.ua/. Матеріали заходу публікуватимуться в науковому збірнику «STEM-освіта: науково-теоретичні аспекти, досвід впровадження, перспективи розвитку». Інформаційний лист конференції додається (додаток 2 переглянути)

Немає коментарів:

Дописати коментар