четвер, 20 січня 2022 р.

Всеукраїнський конкурс «Творчий вчитель – обдарований учень»

Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України та Національний центр «Мала академія наук України» оголошують про проведення та запрошують взяти участь у ІX-му Всеукраїнському конкурсі «Творчий вчитель – обдарований учень».

Головна мета конкурсу – створення умов для творчої самореалізації освітян, поширення їх інноваційного досвіду щодо упровадження в практику особистісно-орієнтованих, практико спрямованих, компетентнісних підходів до освіти обдарованих дітей та молоді, ідей STEM освіти та спеціалізованої освіти наукового спрямування; підвищення ролі та статусу творчих педагогів в педагогічних колективах і в державі в цілому.

До участі у конкурсі запрошуються: керівники навчальних закладів, вчителі, класні керівники, психологи; керівники гуртків загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів як державної, так і недержавної форми власності; працівники дошкільних навчальних закладів та центрів раннього розвитку дитини; студенти вищих навчальних закладів, науковці.

Умови участі у ІX-ому Всеукраїнському конкурсі «Творчий вчитель – обдарований учень» визначено у Положенні про конкурс. Інформація про конкурс висвітлюється на офіційному сайті Інституту обдарованої дитини НАПН України (перейти) та на веб-сторінці конкурсу (перейти

Детальнішу інформацію про конкурс: умови і порядок проведення, основні вимоги до конкурсної роботи, номінації, основні етапи  та інше можна переглянути у Положенні про Конкурс.

ПОЛОЖЕННЯ ПРО КОНКУРС переглянути

РЕЄСТРАЦІЙНА КАРТКА перейти

Контактна інформація: моб.тел.: +38(067)233-65-63,

E-mail: konkursiod@i.ua (Листи надсилати з поміткою " Творчий вчитель")

Немає коментарів:

Дописати коментар