неділю, 31 липня 2022 р.

Курс PRO «Геометрія» від Kontora Pi


На цій стадії війни кожен та кожна, хто не у лавах ЗСУ, робить те, що вміє найкраще, на благо держави й перемоги України. Ми от робимо навчальні курси з математики (й не тільки) для усіх охочих, бо віримо, що крута освіта щиро зацікавленим людям зараз потрібна, як ніколи раніше. 

Це ж ми до чого? Ми знов запускаємо курс PRO «Геометрія»! 

❗️ Коли стартуємо?

З 8 серпня — дві вісімки нескладно запам’ятати!

❗️ Скільки триватиме?

4 тижні навчання + 1 тиждень для фінального тесту та підведення підсумків.

❗️ Кого запрошуємо?

Найкориснішим наш курс буде для вчителів 7-9 класів. Але якщо дуже цікаво й дуже хочеться, то чекатимемо на вчителів математики й не математики, випускників та новачків — словом, усіх охочих! Окремо будемо чекати на тих, хто не зміг минулого разу пройти курс через початок російського вторгнення — для вас можна буде не проходити вступні завдання 🙏

❗️ А хто читатиме?

Андрій Анікушин — кандидат фізико-математичних наук, доцент факультету комп'ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка, вчитель математики УФМЛ КНУ, улюбленець публіки на курсах PRO «Функції» та PRO «Геометрія» 😏

❗️ А домашки будуть?

Ще таке питаєте 👀 Авжеж! Домашні завдання – невід’ємна частина PRO-курсів. Домашки вимагатимуть у вас до 5 годин на тиждень. Зате з ними курс буде по-справжньому корисним. 

❗️ А що буде у кінці?

Сертифікат про завершення курсу (успішне) та підвищення кваліфікації (значне)!

❗️ Скільки це коштує?

Аніскілечки! 0 гривень 0 копійок коштуватиме цей курс для усіх учасників. Якщо що — ні, це не обман і не підстава, не фінансова піраміда і навіть не спам. І ні, в процесі курсу не буде несподіваних pay2win-ситуацій, коли зненацька на безкоштовному курсі треба буде заплатити у який-небудь фонд класу чи на подарунок викладачеві. 

Ще раз — курс повністю безкоштовний.  

❗️ Ого! То де можна зареєструватися?

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/CCpzfUtu2VhpzKjD8

Не зволікайте, бо кількість місць обмежена (зверху)!

❗️ А якщо я дуже вже хочу вас підтримати, як це зробити?

Якщо ви дуже хочете надіслати нам копійочку за курс, ми змахнемо слізки, зворушено зітхнемо та порадимо для цього наш патреон:  https://www.patreon.com/kontora_pi. 

Приєднуйтеся та обирайте зручну для вас суму підтримки. Дуже тішимося, що наша праця вам настільки подобається! ✨

Джерело: ФБ-сторінка Kontora Pi перейти

Немає коментарів:

Дописати коментар