вівторок, 4 квітня 2023 р.

Онлайн-олімпіада "IT 2023"

Авторський колектив та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій запрошують всіх учасників обласних команд, які були заявлені на участь у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій 2022-2023 навчального року взяти участь у on-line олімпіаді «IT 2023».

Дорогі олімпійці! Ми точно знаємо наскільки наполегливо ви готувались до фінального етапу державної олімпіади, наскільки важливо для вас визначити для самих себе рівень своїх знань і можливостей. Ви довели, що є найкращими серед учасників ІІІ етапу олімпіади і ми маємо за честь надати вам можливість випробувати свої сили.

«IT 2023» буде проведено 29 квітня 2023 року о 10:00 за структурою IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

«IT 2023» підготовлена авторським колективом та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій на громадських засадах. Результати цих змагань не є обов’язковими для врахування в якості додаткових рейтингових балів при вступі до вищих навальних закладів України чи Європи. Але зважайте на те, що університети можуть зважити на наявність успіху такого рівня вежах своїх повноважень.

Кожен з учасників отримає оцінювання роботи на заявлену ним електронну пошту. Для всіх учасників в Skype авторами завдань буде проведено розбір. Кожен учасник отримає диплом on-line олімпіади «IT 2023» і аналітику змагань в діаграмах і порадах (без даних учасників, регіонів тощо).

Маємо впевненість, що для отримання реальних результатів своєї роботи кожен учасник має дотримуватись правил академічної доброчесності, оскільки диплом має виключно підтвердження рівня успіху учасника і не дає рейтингової оцінки в порівнянні з іншими..

Заявки приймаються виключно від ОФІЦІЙНИХ ОРГКОМІТЕТІВ ІІІ ЕТАПУ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій (згідно з заявками областей) до 10 квітня.

(Форма реєстрації буде надіслана в офіційному листі на регіональних координаторів)

Кузічев Микола Миколайович,
голова авторського колективу та журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

Джерело: ФБ-сторінка перейти

Немає коментарів:

Дописати коментар