пʼятницю, 28 квітня 2023 р.

Збірник завдань для розвитку математичної компетентності учнів у форматі PISA


Пропонуєно ознайомитися зі збірником завдань для розвитку математичної компетентності учнів у форматі PISA

"PISA ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ НАВЧАННЯ ДЛЯ КРАЩОЇ УСПІШНОСТІ УЧНІВ: ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ ДЛЯ РОЗВИТКУ МАТЕМАТИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ УЧНІВ У ФОРМАТІ PISA". Частина 2.

Видання здійснено в межах Модуля Жана Моне (620287-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMOMODULE) 2020‒2023 рр. в Інституті педагогіки Національної академії педагогічних наук України.

Збірник завдань для розвитку математичної компетентності учнів у форматі PISA включає авторські компетентнісно орієнтовані завдання з математики, що за змістом, структурою і формою схожі до завдань міжнародного тестування PISA. Одним із співаавторів завдань збірника є Чікал Марина Іллівна, вчитель математики Чернівецького ліцею №17 "Успіх".

У цьому збірнику зібрані задачі з фабулами про Україну, її архітектуру, освіту, досягнення тощо. Збірник можуть використовувати здобувачі освіти основної і старшої школи, а також вчителі математики для посилення прикладної направленості курсу математики, впровадження компетентнісного підходу до навчання математики та виховання патріотизму в учнів.

Переглянути збірник можна за посиланням: переглянути

Презентація збірника відбудеться 4 травня 2023 року на на круглому столі "Математична грамотність учнів. PISA та її вплив на освіту". Детальніше

Немає коментарів:

Дописати коментар