середу, 11 травня 2022 р.

Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2022»

Розпочато Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2022», який допоможе виявити та поширити кращий досвід дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти.

Громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної та науково-методичної підтримки Інституту модернізації змісту освіти запрошуєть вчителів-новаторів до формування унікальної поліфункціональної РОДОВІДпрограми. 

 📌 Участь у відборі є добровільною та безоплатною.

📌 Пропонуємо майбутнім учасникам до 20 травня (включно) заповнити аплікаційну форму за посиланням - перейти та презентувати власні методологічні напрацювання.

📌 Учасниками відбору можуть стати вчителі початкових класів та вчителі, які викладають навчальні предмети (інтегровані курси) на рівні базової середньої освіти. 

📌 Відбір проводиться в два етапи: відбірковий та фінальний. Результати відбіркового етапу оприлюднюються 28 травня 2022 року на сайті ІМЗО.

📌 Фіналісти, яких визначить експертна рада відбіркового етапу, з 29 травня по 10 червня 2022 року мають подати матеріали: відеозаписи фрагментів дистанційних уроків, технологічну карту до кожного з них, дидактичний матеріал та інструкції для учнів. Результати фінального етапу оприлюднюються 22 червня 2022 року на сайті ІМЗО.

📌 Матеріали переможців відбору «РодовідУчитель» розміщуватимуться на освітньо-інноваційній платформі «РОДОВІДшкола». Кожен РодовідУчитель отримає грошову винагороду від засновника відбору.

📌Для ознайомлення з порядком проведення Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2022» перейдіть за покликанням: перейти 

Немає коментарів:

Дописати коментар