понеділок, 30 травня 2022 р.

Долучайтесь до навчання в безкоштовній літній школі програмування

ГО “Фундація розвитку інновацій” запрошує мотивованих учнів та шкільних вчителів до навчання в безкоштовній літній онлайн-школі основ програмування мовою Java, заняття в якій розпочнуться 14-го червня 2022 року та інформацію про яку розміщено на сайтi https://school.idf.ua/.

Ця ініціатива є підтриманою Головним управлінням загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Метою створення літньої онлайн школи основ програмування є якомога більш раннє залучення школярів до реальної розробки сучасного програмного забезпечення. Для випускників, як підтверджує досвід, знання, отримані в школі, можуть стати основою для отримання престижної професії під час майбутнього навчання вже на першому курсі університету. Шкільні вчителі зможуть в подальшому використати набуті навички у навчальному процесі.

Навчання в школі провадитиметься згідно двох навчальних програм, розрахованих для учнів 5-7-х та 8-11-х класів відповідно. Використано змістову частину комплекту відеоматеріалів “Програмування на Java”, що має гриф “Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах”.  

Автор навчальних програм школи – Іщеряков Сергій, кандидат технічних наук, доцент ІТ-кафедр в університетах різних регіонів України, ініціатор проєкту “Школяр-програміст”, підготував більше сотні фахівців, сертифікованих корпорацією Oracle (США) як Java-програмістів, в тому числі кілька десятків сертифікованих школярів, володар відзнаки “За видатний внесок у розвиток IT-освіти в Україні” на конкурсі вітчизняного ІТ-бізнесу IT Awards 2017.

Немає коментарів:

Дописати коментар