пʼятницю, 20 січня 2023 р.

ЛАЙФХАКИ ВІД МАТФАКУ

Факультет математики та інформатики ЧНУ ім. Ю. Федьковича вже цієї суботи, 21 січня 2023 року, після невеликих новорічних канікул продовжує дистанційні БЕЗКОШТОВНІ заняття на курсах підготовки до НМТ з математики "ЛАЙФХАКИ ВІД МАТФАКУ" з найкращими викладачами факультету.

📌Запрошуємо всіх, хто реєструвався раніше, долучитися до наших занять.🤗
📌Тих, хто ще не зареєструвався - доєднуйтеся! Для цього досить заповнити форму 
📌Для тих, хто зареєструється, протягом 1-2 днів на вказану при реєстрації пошту надійде лист з посиланням на гугл-диск з програмою нашого курсу, відеоматеріалами попередніх занять та корисною довідковою літературою з математики.
Увага!
👉У випадку повітряної тривоги заняття переноситься. Його буде відновлено через 15 хвилин після відміни повітряної тривоги.
👉У випадку відключення світла у викладача (таке інколи трапляється) - протягом дня до гугл-диску буде приєднано відеозапис цього заняття.
👉Звертаємо увагу, що вже кілька років поспіль наші слухачі (і не тільки) отримують також в Телеграм та Вайбер-каналах актуальну інформацію щодо даних курсів, днів відкритих дверей на факультеті математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а також під час вступної кампанії. Долучайтеся до нас за посиланнями:

Немає коментарів:

Дописати коментар