понеділок, 2 січня 2023 р.

Вебінари щодо використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників та посібників, розміщених на порталі mozaWeb

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з Центром освітнього консультування та компанією EdPro у І-му семестрі 2023 року проводить серію БЕЗПЛАТНИХ навчальних вебінарів. Під час навчання вчителі-предметники отримають методичні рекомендації щодо використання програмного засобу mozaBook, електронних підручників та посібників, розміщених на порталі mozaWeb, безпосередньо на уроках зі свого предмета.

📌Реєстрація триває до 16 січня 2023 року:  зареєструватися

👉Усім зареєстрованим користувачам, які вказують у формі, які конкретно Вебінари бажають відвідати, буде надіслано посилання на перегляд лекції та форму для отримання сертифіката. На ютуб-каналі EdPro будуть у доступі записи усіх вебінарів.

👉Для учительства в рамках проведення заходу передбачене підвищення кваліфікації з отриманням БЕЗПЛАТНИХ електронних сертифікатів на 3 години / 0,1 ЄКТС за кожен з 19 - ти Вебінарів за умови проходження тестування.

👉Отримати сертифікати за кожен з вебінарів ви можете до 31 березня 2023 року включно!

📌Детальніша інформація на сайті EdPro перейти 

Немає коментарів:

Дописати коментар