вівторок, 31 січня 2023 р.

Січневі засідання міських методичних об'єднань учителів математики та інформатики

Традиційно в кінці січня 2023 року в онлайн-режимі були проведені засідання міських методичних об'єднань вчителів математики, інформатики та фізики Чернівецької територіальної громади.  

Юлія Андрух, керівник міського методичного об'єднання вчителів математики, Кристина Паращук, керівник міського методичного об'єднання учителів інформатики та Наталія Олексієвич, керівник міського методичного об’єднання вчителів фізики, проаналізували роботу міських методичних об'єднань за І семестр 2022/2023 н.р.. Особливу увагу керівники звернули на роботу з обдарованими учнями. Вони зробили детальний аналіз результатів та участі учнів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, інформатики та інформаційних технологій, фізики та астрономії.  

Засідання продовжилося моїм виступом, у якому я  окреслила основні напрямки роботи у 2 семестрі цього навчального року та нагадала учасникам онлайн-засідань про основні аспекти підвищення кваліфікації для педагогів. Зокрема, повідомила про можливість участі вчителів у ІІІ відкритій науково-практичній онлайн-конференції педагогічних працівників «Освіта. Досвід. Інновації»,  та про заходи ЦПРПП, які будуть проведені для професійних спільнот у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. 

На кожному засіданні професійних спільнот ділилися досвідом роботи вчителі вищої категорії, які в цьому навчальному році атестуються на є претендентами на присвоєння педагогічного звання «учитель-методист»: 

Жанна Шакун, вчитель математики ліцею №4 та Наталія Козачук, вчитель математики ліцею №14,

Наталія Лазнікова, вчитель інформатики ліцею №5, Ганна Габора, вчитель інформатики ліцею №16 та Тетяна Аністратенко, вчитель інформатики ліцею №12, 

Сергій Кізіма, вчитель фізики та астрономії ліцею №14

Немає коментарів:

Дописати коментар