неділю, 5 лютого 2023 р.

Онлайн-квест для освітян

Щодня ми користуємось інтернетом. Працюючи та розважаючись, на роботі та вдома, у транспорті та на вулиці можна зустріти людей, які занурились в екран свого пристрою. Однак все може змінитись за якусь мить, якщо бути неуважним та непідготовленим до різних ситуацій.

Щоб такого не сталось, запрошуємо Вас відвідати заходи онлайн-марафону до Дня безпечного інтернету, 7-10 лютого 2023 року, основні події якого будуть розгоратись на сайті: https://sites.google.com/view/07022023

Напередодні онлайн-марафону запрошуємо всіх охочих долучитися до проходження онлайн-квесту. У вас є унікальна можливість взяти участь у розіграші подарунків під час прямого ефіру заходу 07 лютого 2023 року о 13:35.

У будь-який час з 03 лютого до початку ефіру 07 лютого спробуйте набрати максимальну кількість балів без обмежень кількості спроб у формі з квестом https://bit.ly/40sfX5G і гарантовано візьміть участь у розіграші, який буде проведений серед респондентів з результатом 28 балів. У такому списку учасників випадковим чином будуть обрані 10 переможців.

Спробуєте? Ми віримо у ваші сили та можливості!

Долучитись до проходження квесту можна тут: https://bit.ly/40sfX5G.

Немає коментарів:

Дописати коментар