понеділок, 6 лютого 2023 р.

Науково-практичні заходи у рамках зимової сесії «STEM-школа – 2023»

Відділ STEM-освіти Інституту модернізації змісту освіти спільно з ДЗВО «Університет менеджменту освіти» та видавництвом «Видавничий дім «Освіта»» пропонують педагогам долучитися до науково-практичних заходів «STEM-школа–2023» за наступним планом:

  • 21-25.02.2023 – навчання;
  • 26-28.02.2023 – тестування;
  • 01.03.2023 – видача сертифікатів слухачам та спікерам.

👉 У програмі сесії будуть представлені матеріали з актуальних питань STEM-освіти для педагогічних працівників усіх рівнів освіти за напрямами:

📌 науково-методичні засади розвитку STEM-освіти в Україні в умовах воєнного часу;

📌 STEM-середовище – дієвий інструмент формування soft skills учнівської молоді;

📌 створення і проведення STEM-уроків;

📌 STEM-проєкти: від теорії до практики;

📌 партнерська взаємодія для кращих результатів.

👉 Учасників очікує 5 днів інтенсивного онлайн-навчання на платформі Українського проєкту «Якість освіти» (http://yakistosviti.com.ua/uk/Golovna ).

👉 Доступ до навчальних матеріалів на платформі буде відкрито 21.02.2023 о 10.00 год. Понад сорок спікерів поділяться своїми ідеями, досвідом та практичними кейсами методичних матеріалів.

👉 Для навчання, отримання матеріалів і сертифіката учасникам необхідно заповнити до 25.02.2023 реєстраційну форму за покликанням: https://stem.nppu.org/#Registration .

👉 Після реєстрації автоматично створюється особистий кабінетна платформі ЄАС (Єдина атестаційна система). Через особистий кабінет буде надано доступ до підсумкового тесту. За результатами успішного виконання підсумкового тестування (80% правильних відповідей) буде згенеровано сертифікат на 30 академічних годин (1 ETSC). Надалі педагогічні працівники можуть на безоплатній основі користуватися власним кабінетом та накопичувати сертифікати/довідки від будь-яких установ, у яких пройдено підвищення кваліфікації, а також зберігати іншу необхідну інформацію для атестації.


Немає коментарів:

Дописати коментар