вівторок, 28 березня 2017 р.

Нові досягнення: IV Київська відкрита олімпіада з лінгвістики

IV Київська відкрита олімпіада з лінгвістики відбулася 11-12 березня на базі спеціалізованої школи № 52 в місті Києві. Олімпіада традиційно проходила в два тури: особистий і командний. Командний тур пройшов у суботу, 11 березня, і в ньому взяли участь 44 команди. Особистий тур відбувся у неділю, 12 березня,  окремо у двох заліках: для молодших класів (6-8 класи) і для старших (9-11 класи).  


У змаганні взяли участь 416 учнів з 77 навчальних закладів України, а також одна учениця з Санкт-Петербурга (Росія).  Як і минулого року,  на олімпіаду було забезпечено безкоштовний проїзд учням, що вдало написали регіональний етап змагання. З Чернівецької області такими учнями виявилися четверо дівчат: 
Цепілова Олександра (8 клас, Чернівецький ліцей №1),
Гунчак Алла (8 клас, Чернівецька ЗОШ №37),
Бєня Валерія (10 клас, Чернівецька гімназія №5),
Гуцу Анжеліка (10 клас, Чернівецька гімназія №6).   
Дуже приємно, що наша команда показала високий результат - абсолютне 5 місце серед 44 команд і отримала диплом ІІ ступеня. 
Не менш вдало виступили дівчата і в особистому турі. 
В молодшому заліку серед 142 учасників диплом ІІ ступеня отримала Олександра Цепілова,  а Гунчак Алладиплом ІІІ ступеня
Серед 202 учасників особистого туру зі старших класів диплом ІІ ступеня здобула Валерія Бєня, а диплом ІІІ ступеняАнжеліка Гуцу.



Незважаючи на щільний графік змагань, дівчатам вдалося і відпочити. Вони прогулялися центром Києва, а також відвідали Музей Новин, розташований у Мистецькому Арсеналі.
Вітаємо переможців та бажаємо їм нових перемог!
Щиру вдячність висловлюємо тренеру міської команди - Карловій Олені Олексіївні, доценту ЧНУ ім Ю.Федьковича, кандидату фізико-математичних наук, за підготовку команди.


















4 коментарі: